Hvad koster det at blive medlem? |
Det koster ingenting at blive medlem af Vinoversigten. Du kan melde dig ind ved at klikke på "Bliv Medlem" og udfylde oplysningerne. Det eneste der kræves er brugernavn, adgangskode og en email adresse, men hvis vi skal kunne sende eventuelle vinpræmier til dig, har vi også brug for en adresse at sende vinen til. |
|
Hvad bruger I min email til? |
Vi bruger din email adresse til at kommunikere med dig med. Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev - som udsendes en gang om måneden - sendes dette til den mail adresse du har angivet. Derudover bruger vi den til at sende dig brugernavn og adgangskode og hvis du senere har glemt brugernavn og adgangskode, kan vi som regel identificere dig via din email adresse. Vi videregiver IKKE email adresser til nogen. |
|
Hvordan anmelder jeg vin? |
For at kunne anmelde vin skal du først være logget ind, og det gør du ved at indtaste brugernavn og adgangskode i menuen til venstre. Så snart du er logget ind, skiftes "Bliv Medlem" linket i øverste venstre hjørne ud med et "Anmeld" link. Ved at trykke på dette link, kommer du til en side, der ligner vores smageskema til forveksling. Du indtaster oplysningerne om vinen og trykker på "Send Anmeldelse", hvorefter din vin-anmeldelse registreres. |
|
Hvordan retter jeg i min anmeldelse? |
Hvis du har anmeldt en vin og efterfølgende ønsker at rette i din anmeldelse, har du to muligheder der begge kræver, at du er logget ind (indtast brugernavn og adgangskode i "Log Ind" boksen i menuen til venstre): |
1) |
Efter at have logget ind trykker du på "Mine anmeldelser", og der vises så en liste over de vine, du har anmeldt. På denne liste finder du den vin, du gerne vil rette og ved at klikke på den, kommer du til en side, der tillader dig at rette og gemme dine ændringer. Du kan naturligvis kun rette i dine egne anmeldelser. |
2) |
Efter at være logget ind klikker du på "Vindatabase" linket i menuen under logoet. Derefter laver du en søgning, som vil kunne finde vinen frem (f.eks. ved at vælge "Søg kun i egne anmeldelser" eller ved at skrive noget af vinens navn i feltet "Vinens Navn"). Når du har resultatet af søgningen, finder du vinen og klikker dig helt ind til din anmeldelse. Her fra findes der under "Relaterede Links" i højre side af skærmen et link til "Ret Anmeldelse" og fra denne side kan du så rette i din anmeldelse og gemme ændringerne. Du kan naturligvis kun rette i dine egne anmeldelser. |
|
Hvordan retter jeg mit adgangskode / password? |
For at kunne rette dit kodeord skal du først være logget ind (indtast brugernavn og adgangskode i "Log Ind" boksen i menuen til venstre). Derefter klikker du på linket "Medlemsprofil" under overskriften "Medlemsfunktioner" i den centrale del af skærmen. Herinde kan du ændre alle dine brugeroplysninger. |
|
Hvordan retter jeg min email? |
For at kunne rette din email adresse skal du først være logget ind (indtast brugernavn og adgangskode i "Log Ind" boksen i menuen til venstre). Derefter klikker du på linket "Medlemsprofil" under overskriften "Medlemsfunktioner" i den centrale del af skærmen. Herinde kan du ændre alle dine brugeroplysninger. |
|
Hvordan slår jeg nyhedsbrevet til / fra? |
For at kunne slå vores nyhedsbrev til eller fra, skal du først være logget ind (indtast brugernavn og adgangskode i "Log Ind" boksen i menuen til venstre). Derefter klikker du på linket "Medlemsindstillinger" under overskriften "Medlemsfunktioner" i den centrale del af skærmen. Herinde kan du ændre alle dine personlige indstillinger. |
|
Jeg har glemt mit adgangskode / password |
Din adgangskode er altid krypteret, så vi kan desværre ikke genskabe den, hvis du skulle have glemt den. I stedet kan vi give dig et en ny adgangskode, hvis du sender os en mail med dit brugernavn fra den email adresse du har angivet, da du meldte dig ind. Når du har modtaget en ny adgangskode fra os, kan du selv gå ind og rette den til noget, du kan huske ved at klikke på linket "Medlemsprofil" under overskriften "Medlemsfunktioner" i den centrale del af skærmen. Herinde kan du ændre alle dine brugeroplysninger. |
|